Tuinaanleg & onderhoud

Uw tuin... Uw visitekaartje

Droomt u van een mooi aangelegde tuin? Woont u in de stad en is uw tuin een extra buitenkamer of woont u op het platte land en heeft u een grote parktuin? Met onze groen vingers, maken wij van uw tuin een pareltje.

U kan bij ons terecht voor volgende werkzaamheden:

Ook voor de renovatie van uw bestaande tuin kan u op ons een beroep doen. Met veel zorg voor het bestaande, zullen wij het nieuwe aanleggen.

Vijvers & zwemvijvers Essene
plaatsen van rioleringsbuizen Essene

Geen mooie tuin zonder het juiste onderhoud

Of het nu gaat om een eenmalig onderhoud van de tuin, jaarlijks snoeien van de hagen of een volledig onderhoudscontract op maat van je tuin… Wij komen bij u langs naar uw behoefte.

​Wat kunnen wij voor u zoal uitvoeren:

U kan, bij stormschade, 7 dagen op 7 dagen en 24u op 24u beroep op ons doen om omgewaaide bomen of bomen die zouden omwaaien te ontmantelen en op te ruimen.

​Ook voor het bouwrijp maken van percelen kan u op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat uw perceel netjes zal zijn. Hierbij zal alle afval zorgvuldig gesorteerd en verwerkt worden.

Ook voor het onderhoud van uw weides en braakliggende gronden kan u bij ons terecht. Wij beschikken hiervoor over een tractor met klepelmaaier.