Terrassen en opritten

Zwembaden Essene

Van natuursteen en kassei over klinker tot tropisch hardhout en dolomiet...

Tuinaanleg is meer dan enkel het aanplanten van een tuin of het aanleggen van een gazon. Wij, Billoy Outdoor Creations bvba, hebben ervoor gekozen om ons te specialiseren in de aanleg van sierbestratingen. Wij zoeken, samen met u, naar de juiste verharding die aan uw wensen voldoet.

​Voor de aanleg van uw oprit heeft u de keuze uit: betonklinkers, kleiklinker, blauwe steen, natuursteen, kasseien, platinnes, grind,…

​Voor uw terras kan u, naast de klassieke materialen zoals blauwe steen, klinkers, kleiklinkers, … bij ons ook kiezen voor hardhout. Wij bieden u dan ook enkele kwalitatieve houtsoorten aan zoals Ipé, Padouk, Bankirai, … Tevens kan u bij ons terecht voor het plaatsen van alle mogelijke formaten keramische tegels.
Naast de gewone tegelformaten, hebben wij ook de knowhow voor het plaatsen van megategels in beton of keramiek. Hiervoor beschikken wij over speciale tegelklemmen en een vacuumunit.

Naast particulieren bieden wij ook voor bedrijven een uitgebreide waaier van materialen en diensten aan. Als bedrijf kan u bij ons terecht voor de aanleg van parkings, inkomspaden en toegangswegen. Hiervoor bieden wij zowel klinkers, beton, asfalt als grind aan.

 Ook voor maatwerk in Blauwe steen kan u bij ons terecht. Zo kan u bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van trappen, muurafdekkappen en muurplinten, dorpels voor ramen, deuren en garagepoorten.

 Wenst u liever een ecologische verharding die waterdoorlatend is? Wij bieden u de kans om ook met waterdoorlatende klinkers, grasdallen of nidagravel te werken.

plaatsen van rioleringsbuizen Essene