Vijvers & zwemvijvers

Zwembaden Essene

Een mooie waterpartij geeft steeds een extraatje in de tuin...

Wij ontwerpen en bouwen vijvers in nieuwe en bestaande tuinen. Wij zullen er steeds naar streven om de perfecte match te creëren tussen de vijver en de tuin.

 Om onze klanten zonder zorgen te laten genieten van hun vijver, werkt Billoy Outdoor Creations bvba enkel met kwalitatieve vijvermaterialen. Ook aan de filterinstallatie besteden wij de nodige aandacht, zodat u enkel hoeft te genieten. U kan bij ons kiezen tussen natuurlijke filterinstallaties of traditionele filterinstallaties.

Wenst u in eigen tuin te kunnen zwemmen in een natuurlijke omgeving, zonder chemische producten in het water?

Het kan! Eerst zullen wij als tuinarchitect kijken wij hoe we uw zwemvijver het best plaatsen in uw tuin. Nadien bouwen wij uw zwemvijver. Deze zal gefilterd worden door een natuurlijke plantenfilter, waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van chemicaliën.

Voor de waterdichtheid van uw zwemvijver te garanderen werken wij met hoogwaardige EPDM folie. Deze EPDM folie zal steeds op maat (in 3D) gemaakt worden waardoor er geen plooien in de folie zijn.

Om een mooi geheel te bekomen kan er natuurlijk ook nog een trap en verlichting in de zwemvijver geplaatst worden. Naast de zwemvijver kunnen wij voor u ook nog een terras aanleggen, zodat u optimaal kan genieten van het water.

plaatsen van rioleringsbuizen Essene